Tämän vuoden viimeinen näyttely-reissu suuntautui pirpanoiden kanssa kaapelitehtaalle. Päivä oli sateinen ja myrskyinen, juuri sopiva siis näyttelyille. Ainut miinuspuoli oli se, että pissatusreissun jälkeen tappijalat olivat puoleen runkoon asti ihan märkiä.   Se ei näyttänyt kuitenkaan heidän menoaan haittaavan, mistä osoituksena upeat tulokset kehässä. Etukäteen en osannut edes unelmoida näin hienoista sijoituksista, joten päivän päätteeksi olin ihan ällikällä lyöty. Tärkeintä kuitenkin, että pirpanoilla oli hauskaa ja meillä kaksijalkaisilla kiva päivä. Iso Kiitos Mira ja Morris, Tiina, Debi, Wilma, Monica & kepot hyvästä seurasta ja siitä, että jaksoitte olla siellä koko pitkän päivän loppukehää venaten!! Kepoille erityis-Kiitos kuvaamisesta! Aira ... olipa kiva nähdä pitkästä aikaa. Kehissä taas tavataan!

Tuomarina hääri tällä kertaa kaikin puolin koiria kohtaan  miellyttävä Jetta Tschokkinen. Pitkäkarvaisia kääpiömäykkyjä oli tällä kertaa yhteensä 8kpl. Alla lapsosten arvostelut ja kuvia päivästä. Pahoittelen kuvien laatua. Miun kamerassa ei oikein salama riitä noissa isoissa halleissa.

JA erityisesti ISOT ONNITTELUT MORRIKSELLE JA MIRALLE!!! KERRASSAAN UPEA SUORITUS!

S.H Baileys Baron, BABY1, KP, ROP, RYP-3 : "5kk, hyvän kokoinen, hyvin kehittynyt urospentu. Hyväilmeinen pää. Hyvät silmät. Riittävä kaula. Toivoisin selvemmän eturinnan ja pidemmän rintakehän. Hyvä takaosa. Hieman suora lantio. Sujuvat, tasaiset liikkeet. Miellyttävä käytös."

S.H Bollinger Boogie, BABY2, KP: "5,5kk, hyvin kehittynyt, hyvänkokoinen pentu. Miellyttävä pää ja ilme, riittävä kaula. Toivoisin selvemmän eturinnan ja pidemmän rintakehän. Hyvä takaosa. Lupaava turkki ja väri. Hieman suora lantio. Liikkuu hyvin. Häntä nousee hieman liikkeessä. Reipas käytös."

S.H Ballantines Bonnie, BABY2: "5kk hyvän kokoinen, vielä kovin pentumainen narttu jolla miellyttävä pää. Hyvät silmät. Oikea purenta. Riittävä kaula. Eturinta saisi olla selvempi ja rintakehä pidempi. Hyvä takaosa joskin hieman lyhyt sääri. Kaunis karva ja väri. Oikea-asentoinen lantio. Sujuvat liikkeet. Tarvitsee hieman itsevarmuutta."

S.H Bourbon Bianca, BABY1, KP, VSP: "5kk kivan kokoinen narttupentu. Viehättävä pää ja ilme. Hyvä kaulan pituus. Eturinta saisi olla selvempi ja rintakehä pidempi. Suorat eturaajat. Hyvä takaosa. Hieman lyhyt sääri. Hyvä karva ja väri. Oikea-asentoinen lantio. Hyvät liikkeet. Kaipaa hiukan harjoitusta."

Kasvattajaryhmä, KASV1, KP, BIS-4: "Hyvä ryhmä tasaisia ja samantyyppisiä pentuja. Miellyttävät päät ja ilmeet. Etuosiin ja rintakehiin tulee kiinnittää huomiota. Kauniit karvat ja värit. Miellyttävät temperamentit. Onnea jatkoon."

Ensin urokset; vasemmalta Luchshügel Wee Mocha Cioccolato,Pikkuvilhin Calle, Morris ja Viljo.

Morris ja Viljo liikkeessä.

Pikku-tyttöjen sarja, vasemmalta Debi, Wilma ja Storfoten's Corina Olivia.

Tytöt liikkeessä. Sama järjestys edestä alkaen.

ROP Morris ja VSP Wilma.

Morris RYP-3

Ryhmä rämä venailee loppukehiä.

Kasvattajaryhmän esiarvostelu käynnissä.

Lopulta meidän nelikko BIS-4 paikalla.