Pitkin syksyä suunniteltu tapaaminen b-pentujen kanssa toteutui viime lauantaina Vantaalla. Paikalla olivat Wilma ja Debi Vantaalta-, Martta Juvalta-, Bablo Vantaalta-, Morris Tesjoelta- ja tietty Iiris-mamma ja Viljo kotijoukkoineen. Ohjelmassa oli vapaata vipellystä sisaruksien kesken, Pikaan tutustumista ja pientä näyttelyharjoitusta. 

Kiitos Paljon kaikille mukana olleille! Olen niin tyytyväinen, että kaikki pennut löysivät niin upeat kodit. Heistä näkee, että heitä on hoidettu rakkaudella. Voin vain tyytyväisenä seurata heidän kasvua ja kehitystään.

Meidän kameraamme tallentui pääasiassa vauhti-otoksia . Mikä ei ihme, kun ovat niin iloista ja liikkuvaista sakkia. Alla näitä vauhdikkaampia otoksia ja Wilman, Debin ja Bablon sivuilta löytyy päivitetyt ... vähän rauhallisemmat kuvat. Ensi lauantaina 4 pennuista starttaa kehät Helsingin pentunäyttelyssä. Niistä lisää ensi viikolla.

Yhteiskuva-otoksia ipanoista. Vasemmalta Debi, Wilma, Martta, Morris, Viljo ja Bablo.

Vauhtia kimpassa. Edessä Bablo ja Martta, takana Morris, Viljo ja Wilma.

 

Morris ja Viljo nahuaa.

Martta ja Viljo vauhdissa.

Sisarrakkautta, Debi ja Wilma.

Taustalla Morris ja Bablo. Debi tarkkailee menoa.

Välillä piti käydä aidalla haukkumassa isompia koiruuksia, jotka kävivät hämmästelemässä mäykkylauman menoa. Kuvassa Viljo ja Iiris.

Tällä kertaa "komentamassa" kävivät Wilma, Viljo ja Morris.

Aikaisemmin jo saaliiseen tutustuneet Morris, Martta ja Viljo tiesivät mitä saaliille tuli tehdä . Yllä Morris ja Viljo.

Nopeakinttuinen Morris vie saalista, muut seuraa hajua.

Morris ja äippä saaliilla.

Bablo ja Wilma tutustuivat näihin hajuihin ekaa kertaa.

Debi tuli siskon kanssa haistelemaan jäljelle jääneitä hajuja, kun saalis oli jo poissa.

Debi ja Bablo.